muncitori_dormind_92Lucrările de reabilitare a unei importante artere de circulație din București au fost oprite brusc după ce lucrătorii au făcut o descoperire macabră. La nici 4 metri sub asfalt aceștia au descoperit o echipă de muncitori care începuse reabilitarea aceluiași bulevard în 1992 dar adormiseră acolo.

”Prima dată lama excavatorului a dat peste un strat de sticle goale și ziare cu urme de salam pe ele. Apoi a apărut o mână și un cap de muncitor”, a spus, șocat, șeful echipei de lucru. ”A fost greu să comunicăm cu ei, că unii mai voiau să doarmă în timp ce alții spuneau că sunt în grevă, vor salarii de 12.000 de lei și așteaptă demisia guvernului Teodor Stolojan”.

Imediat după descoperire cele două echipe de muncitori au pus mână de la mână și l-au trimis pe cel mai tânăr dintre ei la chioșcul din preajmă să ia câteva peturi de bere, niște salam, pateu și brânzică iar lucrările au continuat în același ritm, bulevardul urmând a fi terminat la timp, conform calendarului stabilit, în 2024, de alegeri.
Scris de Eftimie | Wednesday, 16.04.2014 11:04 Social

National Cinematografic