betivi_moldova_inundatiiCine spunea că românul stă cu mâinile în sân când îl loveşte catastrofa naturală? Cârciumarii s-au mobilizat exemplar în toate judeţele afectate de codul portocaliu de inundaţii şi se laudă că poate ploua oricât, ei au stocuri pentru absolut toţi sinistraţii.

"Cel mai bine e să vină la cârciumă din timp, să nu aştepte până în ultimul moment, pentru că dacă vin şuvoaiele, e posibil să nu mai ajungă şi e păcat de băutură, pentru că şi sinistratul e om şi bea din munca lui, chiar dacă ocazional i-o mai ia apa", spune Ghiocel Asimionesei, cârciumar.

Cârciumile se întrec în a-i atrage pe sinistraţi, concurenţa fiind mare. Unii cârciumari isteţi organizează petreceri tematice, precum "Scaldă-te în zaibăr: Ţinută obligatorie Cizme", "Cinzeaca deversată", sau "Codul Galben de Odobeşti".

Susține presa independentă! O poți face nu doar prin donații, ci și bând bere. Cumperi bere TNR, fie online din magazinul nostru, fie din hypermarketurile Carrefour și ajuți astfel proiectul editorial Times New Roman. Să curgă berea!

Scris de Ionut | Saturday, 26.04.2014 03:39 Social

National Cinematografic