betivi_moldova_inundatiiCine spunea că românul stă cu mâinile în sân când îl loveşte catastrofa naturală? Cârciumarii s-au mobilizat exemplar în toate judeţele afectate de codul portocaliu de inundaţii şi se laudă că poate ploua oricât, ei au stocuri pentru absolut toţi sinistraţii.

"Cel mai bine e să vină la cârciumă din timp, să nu aştepte până în ultimul moment, pentru că dacă vin şuvoaiele, e posibil să nu mai ajungă şi e păcat de băutură, pentru că şi sinistratul e om şi bea din munca lui, chiar dacă ocazional i-o mai ia apa", spune Ghiocel Asimionesei, cârciumar.

Cârciumile se întrec în a-i atrage pe sinistraţi, concurenţa fiind mare. Unii cârciumari isteţi organizează petreceri tematice, precum "Scaldă-te în zaibăr: Ţinută obligatorie Cizme", "Cinzeaca deversată", sau "Codul Galben de Odobeşti".

beretnr4bnnrmic.png

Mai repede decât unii chelneri la terasă! Dacă stai în București și-ți comanzi berea noastră TNR, o primești în mai puțin de 2 ore. Iar dacă se întâmplă vreo calamitate și nu-ți ajunge în 2 ore, ai 20 de beri gratis de la noi.

Scris de Ionut | Saturday, 26.04.2014 06:39 Social

National Cinematografic