patriahul_daniel_dolarDacă nu ai participat acum o săptămână la slujba de Înviere, ai toate şansele ca Biserica Ortodoxă să-ţi fi pus o poprire pe conturi, după ce Patriarhul Daniel a declarat că e nemulţumit de prezenţa scăzută în biserici şi, evident, de încasările insuficiente.

Reacţia Bisericii a fost imediată. După o scurt telefon la BNR, toţi evazioniştii ortodoxiei au descoperit că nu se mai pot baza decât pe banii cash, iar cei care au mers la bancomat au avut parte de o surpriză mai incredibilă decât Învierea în sine.

"Avem dosare cu fotografii, avem documente de la STS despre SMS-urile trimise de cei rămaşi acasă. Avem probe. Să nu-i pună Dracu' să se pună cu noi", declară Patriarhul.

Românii pot scăpa de poprire doar dacă aduc la bancă o adeverinţă prin care dovedesc că nu au restanţe faţă de Biserica Ortodoxă şi sunt la zi cu contribuţia. Preoţii spun că măsura e bună, pentru că oricum românii ar fi folosit banii pentru a cumpăra ţigări, sau a-i pierde la păcănele.

beretnr4bnnrmic.png

Mai repede decât unii chelneri la terasă! Dacă stai în București și-ți comanzi berea noastră TNR, o primești în mai puțin de 2 ore. Iar dacă se întâmplă vreo calamitate și nu-ți ajunge în 2 ore, ai 20 de beri gratis de la noi.

Scris de Ionut | Sunday, 27.04.2014 06:23 Social

National Cinematografic