patriahul_daniel_dolarDacă nu ai participat acum o săptămână la slujba de Înviere, ai toate şansele ca Biserica Ortodoxă să-ţi fi pus o poprire pe conturi, după ce Patriarhul Daniel a declarat că e nemulţumit de prezenţa scăzută în biserici şi, evident, de încasările insuficiente.

Reacţia Bisericii a fost imediată. După o scurt telefon la BNR, toţi evazioniştii ortodoxiei au descoperit că nu se mai pot baza decât pe banii cash, iar cei care au mers la bancomat au avut parte de o surpriză mai incredibilă decât Învierea în sine.

"Avem dosare cu fotografii, avem documente de la STS despre SMS-urile trimise de cei rămaşi acasă. Avem probe. Să nu-i pună Dracu' să se pună cu noi", declară Patriarhul.

Românii pot scăpa de poprire doar dacă aduc la bancă o adeverinţă prin care dovedesc că nu au restanţe faţă de Biserica Ortodoxă şi sunt la zi cu contribuţia. Preoţii spun că măsura e bună, pentru că oricum românii ar fi folosit banii pentru a cumpăra ţigări, sau a-i pierde la păcănele.

TNR refuză să ia banii pregătiți de Guvern pentru presă. Mai bine ne apucăm de făcut bere decât să facem presă cu bani de la stat. Și chiar vorbim serios: bereatnr.ro!

Scris de Ionut | Sunday, 27.04.2014 06:23 Social

National Cinematografic