Veste bună pentru participanţii la trafic bucureşteni: de mâine vor avea posibilitatea să piardă ore bune în trafic şi în zona Podului Grozăveşti. Fără munca titanică a specialiştilor TNR, care au reuşit să descifreze mesajul codat trimis presei de către Primăria Municipiului Bucureşti într-un timp record, accesul la această informaţie n-ar fi fost posibil.

Mesajul oficial: “Circulaţia pe Splaiul Independenţei în zona Podului Grozăveşti se reia de joi, 8 aprilie, ca urmare a finalizării unor lucrări de infrastructură la Pasajul denivelat superior Basarab. Circulaţia se va desfăşura numai pe malul drept al râului Dâmboviţa, pe două benzi în sensul spre podul Cotroceni şi pe o bandă de circulaţie în sensul spre şoseaua Virtuţii.”

Mesajul descifrat: “Aglomeraţia pe Splaiul Independenţei în zona Podului Grozăveşti se reia de joi, 8 aprilie, ca urmare a nefinalizării lucrărilor de infrastructură la Pasajul denivelat superior Basarab. Aglomeraţia se va practica numai pe malul drept al râului Dâmboviţa, pe două benzi în sensul spre podul Cotroceni şi pe o bandă de stagnare în sensul spre şoseaua Virtuţii.”

Nea Costel, drojdier:

“Până şi eu mă trezesc pe 26 mai ca să merg la vot! N-ai nicio scuză dacă stai acasă!”

Scris de Calin | Wednesday, 07.04.2010 11:09 Social

National Cinematografic