pipi_in_mare_electricVeşti proaste pentru românii care îşi fac nevoile în apa mării după ce petrec pe plajă! Din Vama Veche până la Năvodari, Marea Neagră ar putea fi electrificată pe timpul nopţii pentru a descuraja acest obicei funest al românilor, spun autorităţile în materie de turism şi urină.

“Între orele 22 şi 6 dimineaţa, apa mării va fi străbătută de un curent de 380V, suficient cât să frigă penisul oricărui cetăţean în stare de ebrietate”, avertizează Decebal Popescu, electrician. “Evident, băile nocturne vor fi şi ele excluse din start, dar am calculat că şi temperatura apei va scădea cu circa 10 grade dacă nu mai face niciun vamaiot pipi în ea.”

Experimentele au arătat că metoda este sigură şi eficientă, chiar dacă biodiversitatea ar putea avea de suferit. “Am electrificat marea timp de câteva ore în urmă cu două zile”, adaugă specialistul. “Într-adevăr, s-au ridicat la suprafaţă cadavrele a mii de peşti, delfini şi alte animale marine electrocutate. Treaba lor, dacă fac şuşu în mare…” Mai mult, spun martorii oculari, ecologiştii care au venit să protesteze nu s-au putut abţine şi au avut, câteva ore mai târziu, aceeaşi soartă.
beretnr4bnnrmic.png

Mai repede decât unii chelneri la terasă! Dacă stai în București și-ți comanzi berea noastră TNR, o primești în mai puțin de 2 ore. Iar dacă se întâmplă vreo calamitate și nu-ți ajunge în 2 ore, ai 20 de beri gratis de la noi.

Scris de Vasile | Tuesday, 06.05.2014 13:34 Social

National Cinematografic