chips_patriarh_chip_isusDelir printre ortodocșii români! Patriarhul Daniel, CEO-ul Bisericii Ortodoxe Române, a lansat pe piață ”JesusChips”, produs obținut 100% natural, din cartofi cu chipul lui Iisus. După doar o zi de la lansare, stocul s-a epuizat, iar cererea este în continuare enormă. ”Deja întorc banii cu lopata!”, jubilează Patriarhul Daniel.

Preafericitul s-a gândit la toate. Pentru că știe că prea-credincioșii nu vor avea curajul să mănânce chipsurile cu chipul lui Iisus, el a tratat produsul cu chimicale speciale, care șterg chipul lui Iisus de pe chipsuri după fix 3 zile. ”Trebuia să mă asigur cumva că românii vor cumpăra chipsurile mele la nesfârșit, iar asta e singura soluție”, s-a explicat Patriarhul Daniel.

”JesusChips” se comercializează deocamdată doar în varianta clasică, cu aromă de apă sfințită, dar Patriarhul Daniel le pregătește credincioșilor multe alte variante. ”Urmează chipsurile cu aromă de mir bisericesc, apoi cele cu aromă de moaște. Vom avea, evident, și o ediție limitată, doar pentru membrii bisericii, chipsurile cu aromă de «bani de la fraieri»”, a promis Patriarhul.
beretnr4bnnrmic.png

TNR este o bere naturală, fără cipuri de la Bill Gates și e făcută în România, că la fabrica de bere a ocultei mondiale nu mai era loc. Umple-ți frigiderul acum: bereatnr.ro/shop!

*Livrare rapidă în București, Ilfov, Cluj, Iași și Constanța.
Scris de Calin | Tuesday, 13.05.2014 12:44 Social

National Cinematografic