În loc să se ocupe de treburi economice, redactorii de la Ziarul Financiar dau ştiri despre recordul mondial la băut bere. Domeniu la care, evident, nu se pricep. Nu-i nici o diferenţă între un redactor de financiar care scrie despre bere şi un contabil care încearcă să facă stand up comedy.

 

Individul de la Ziarul Financiar care a scris articolul probabil n-a văzut o bere în viaţa lui. Altfel nu se explică cum a putut scrie că un om poate să bea 50 de litri de bere în mai puţin de 5 minute.

 

ziarul_financiar_record_de_prostie


De fapt, germanul care a realizat recordul mondial de care vorbesc cei de Ziarul Financiar a băut fix 0 litri de bere. Tot ce a făcut el a fost să toarne în pahare 50 de litri de bere în mai puţin de 5 minute. Decât să facă copy paste de pe alte site-uri, redactorul Ziarului Financiar mai bine ar merge la o bere.

 

beretnr4bnnrmic.png

Dacă ți-a plăcut acest articol, sigur o să-ți placă și berea Times New Roman. Nu că vrem să ne lăudăm, dar ne pricepem la bere cel puțin la fel de bine ca la scris virale. Convinge-te singur: bereatnr.ro/shop!

Scris de Calin | Thursday, 08.04.2010 15:34 Social

National Cinematografic