stirile_ora_5_violCeea ce iniţial părea doar o glumă proastă, s-a adeverit. Informaţii venind de la producătorul Știrilor de la ora 5 confirmă faptul că în Romania numărul de violuri şi crime este în scădere alarmantă, generând o adevarată criză pentru echipa de ştiri.

„Altă dată până la ora 14 strângeam doua jafuri şi un viol, eram pe val. Acum stăm ca proştii şi batem toate satele în speranţa că vom găsi ceva. Cum nu găsim nimic am decis să acoperim şi Bulgaria. Ei sunt oameni serioşi, se bat, se jefuiesc, îşi incendiază casele, ştiu să-şi trăiască viaţa”, a declarat Manuel Rotaru, directorul Ştirilor ProTv.

Decizia ProTv a fost primită însă cu regrest de telespectatorii fideli postului. „Mamă, de ce tot mereu trebuie sa fie bulgarii în faţa noastră? Am ajuns să discutăm despre jafuri din Varna şi Burgas când noi avem potenţial mult mai mare decât ei. Trist”, a concluzionat Agatha Stoican, pensionară.

beretnr4bnnrmic.png

Mai repede decât unii chelneri la terasă! Dacă stai în București și-ți comanzi berea noastră TNR, o primești în mai puțin de 2 ore. Iar dacă se întâmplă vreo calamitate și nu-ți ajunge în 2 ore, ai 20 de beri gratis de la noi.

Scris de Laurentiu | Sunday, 15.06.2014 12:14 Social

National Cinematografic