stirile_ora_5_violCeea ce iniţial părea doar o glumă proastă, s-a adeverit. Informaţii venind de la producătorul Știrilor de la ora 5 confirmă faptul că în Romania numărul de violuri şi crime este în scădere alarmantă, generând o adevarată criză pentru echipa de ştiri.

„Altă dată până la ora 14 strângeam doua jafuri şi un viol, eram pe val. Acum stăm ca proştii şi batem toate satele în speranţa că vom găsi ceva. Cum nu găsim nimic am decis să acoperim şi Bulgaria. Ei sunt oameni serioşi, se bat, se jefuiesc, îşi incendiază casele, ştiu să-şi trăiască viaţa”, a declarat Manuel Rotaru, directorul Ştirilor ProTv.

Decizia ProTv a fost primită însă cu regrest de telespectatorii fideli postului. „Mamă, de ce tot mereu trebuie sa fie bulgarii în faţa noastră? Am ajuns să discutăm despre jafuri din Varna şi Burgas când noi avem potenţial mult mai mare decât ei. Trist”, a concluzionat Agatha Stoican, pensionară.

beretnr4bnnrmic.png

TNR este o bere naturală, fără cipuri de la Bill Gates și e făcută în România, că la fabrica de bere a ocultei mondiale nu mai era loc. Umple-ți frigiderul acum: bereatnr.ro/shop!

*Livrare rapidă în București, Ilfov, Cluj, Iași și Constanța.
Scris de Laurentiu | Sunday, 15.06.2014 12:14 Social

National Cinematografic