monitor_lavabilaPreafericitul Daniel se poate lăuda cu primul său miracol oficial! Unul din monitoarele Trinitas TV, sfinițit recent cu trafaletul de Patriarh, a început să lăcrimeze vopsea lavabilă. Miracolul a picat cum nu se poate mai bine! Cel mai probabil, vopseaua lavabilă va fi folosită pentru zugrăvirea Catedralei Mântuirii Neamului.

Totuși, Patriarhul Daniel îndeamnă la calm. ”Haideți să nu ne pripim”, le-a transmis el celorlalte înalte fețe bisericești. ”Din vânzarea miraculoasei lavabile e posibil să scoatem bani cât să zugrăvim nu una, ci zece catedrale. Dacă obținem un preț bun, eu zic s-o vindem, iar la Catedrala Mânturii Neamului folosim lavabilă adunată din donații de la credincioși. E posibil să ieșim mult mai câștigați așa!”

Convins că miracolul cu lavabila se poate repeta, Preafericitul Daniel intenționează să sfințească și sutele de bancomate aflate în incinta Patriarhiei. ”Dacă le fac să lăcrimeze bani, santificarea mea va deveni o simplă formalitate”, crede cu tărie CEO-ul Bisericii Ortodoxe Române.
beretnr4bnnrmic.png

TNR este o bere naturală, fără cipuri de la Bill Gates și e făcută în România, că la fabrica de bere a ocultei mondiale nu mai era loc. Umple-ți frigiderul acum: bereatnr.ro/shop!

*Livrare rapidă în București, Ilfov, Cluj, Iași și Constanța.
Scris de Calin | Tuesday, 17.06.2014 14:32 Social

National Cinematografic