eleva_sexi_sala_de_clasaMai sunt câteva zile până la proba de matematică de la Bacalaureat dar deja subiectele au apărut pe internet. Se pare că, de data aceasta, elevii nu vor mai avea dificultăți, problemele fiind foarte ușoare: liceenii vor trebui să numere corect 200 de euro.

Pentru a înlesni examenele, elevii care nu știu ce-s aia euro vor putea număra 1000 de lei, 10 milioane de lei vechi sau chiar 250 de dolari. Ca să nu trișeze, liceenii vor intra unul câte unul la comisia de evaluare, ca nu cumva să le șoptească cineva din sală care este răspunsul corect.

Tototată, este aproape sigur că acestea vor fi cele mai ușoare subiecte date vreodată la examenul de bacalaureat. Cei care vor cere mărire vor trebui să numere 300 de euro, iar cei care vor pica examenul ”pe toamnă”, vor avea de numărat aproape 500 de euro.
beretnr4bnnrmic.png

Mai repede decât unii chelneri la terasă! Dacă stai în București și-ți comanzi berea noastră TNR, o primești în mai puțin de 2 ore. Iar dacă se întâmplă vreo calamitate și nu-ți ajunge în 2 ore, ai 20 de beri gratis de la noi.

Scris de Eftimie | Wednesday, 25.06.2014 16:20 Social

National Cinematografic