vesta_blue_airHotelierii de pe litoral au sesizat că în această vară că mii de turiști români aflați în piscine sau apa mării folosesc veste identice de înot, gonflabile, galbene, cu inscripții. Aceste veste au fost văzute și la mulți români care merg la mare în afara țării, multe agenții de turism crezând că este vorba de un port tradițional românesc.

Asupra originii acestora, pe multe dintre ele scriind Easy Jet sau Blue Air, s-au făcut mai multe supoziții: unii și-au închipuit că oferta de veste în România nu e prea variată, că a fost o promoție, că reprezintă premiile oferite de o marcă de bere ori că au legătură cu echipa națională de fotbal, iar câțiva au ținut să se fotografieze cu acești turiști originali, porecliți cu simpatie și fără pic de răutate "The Yellow Jackets".

Românii care au testat aceste veste spun că sunt foarte bune și că, prima oară se umflă aproape instantaneu. ”Am luat, la pachet, și o mască de oxigen, abia aștept să mă duc la munte, sau să fiu blocat pe Valea Prahovei în trafic, sunt asigurat, nu mă asfixiez”, a declarat un turist român.
Scris de Cip | Thursday, 26.06.2014 13:45 Social

National Cinematografic