generalul_stanciuŞeful Statului Major al Forţelor Aeriene, generalul Ion Aurel Stanciu, este o persoană care probabil a zburat doar cu avioanele de jucărie ale lui fiu-su. Prezent la o expoziţie aviatică internaţională, generalul Stanciu, pilot militar de meserie, s-a urcat greşit într-un avion F-16 şi a rămas cu picioarele în afara carlingii.


Cum ar veni, cel mai tare-n funcţie om din aviaţia română militară nu e în stare să se urce la bordul unui avion. Asta e ca şi cum un pompier ar ajunge la locul unui incendiu şi n-ar avea habar cum să pornească apa.


Probabil generalul a fost de-a dreptul şocat când i s-a spus că respectivul avion nu merge pe asfalt, ci e în stare să se ridice de la sol şi să zboare la mare altitudine. Dar şi puţin dezamăgit, când a întrebat dacă avionul merge pe sub apă şi i s-a răspuns că nu.

 

beretnr4bnnrmic.png

Dacă ți-a plăcut acest articol, sigur o să-ți placă și berea Times New Roman. Nu că vrem să ne lăudăm, dar ne pricepem la bere cel puțin la fel de bine ca la scris virale. Convinge-te singur: bereatnr.ro/shop!

Scris de Calin | Wednesday, 14.04.2010 10:47 Social

National Cinematografic