generalul_stanciuŞeful Statului Major al Forţelor Aeriene, generalul Ion Aurel Stanciu, este o persoană care probabil a zburat doar cu avioanele de jucărie ale lui fiu-su. Prezent la o expoziţie aviatică internaţională, generalul Stanciu, pilot militar de meserie, s-a urcat greşit într-un avion F-16 şi a rămas cu picioarele în afara carlingii.


Cum ar veni, cel mai tare-n funcţie om din aviaţia română militară nu e în stare să se urce la bordul unui avion. Asta e ca şi cum un pompier ar ajunge la locul unui incendiu şi n-ar avea habar cum să pornească apa.


Probabil generalul a fost de-a dreptul şocat când i s-a spus că respectivul avion nu merge pe asfalt, ci e în stare să se ridice de la sol şi să zboare la mare altitudine. Dar şi puţin dezamăgit, când a întrebat dacă avionul merge pe sub apă şi i s-a răspuns că nu.

 

Join us in our attempt to change the world through technology. We're looking for Deep Learning Research Engineers to help us solve intelligence in the most innovative domains out there. Apply today!

Scris de Calin | Wednesday, 14.04.2010 07:47 Social

National Cinematografic