13 tipuri de gladiator modern

•Teleshopius

. Intră în arenă cu un cuţit Miracle Blade într-o mână şi ţinând în cealaltă o tigaie Dry Cooker pe post de scut. Deşi pare ameninţător, nu prea ştie să se bată, mai mult lăudându-se şi tăind din când în când câte un ananas în arenă, spre amuzamentul publicului.

• Ţiganix. De origine galică, numit de multe ori şi ţiganius francezius, Ţigănix luptă cu o sabie ninja şi e protejat de numeroase zale din aur. Poartă un coif cu multe turnuleţe şi intimidează adversarul scuipându-l. Deseori fură armele celorlalţi gladiatori, pe care le vinde la fier vechi.

• Ursărix. Tip de gladiator asemănător cu Ţigănix, însă preferă să lupte şi cu ajutorul unui urs.

• Pensionarius. E un gladiator la vârsta a treia. Acesta intră în arenă înarmat cu o plasă de Mega Image pe care o roteşte deasupra capului. Atacă mai ales gladiatorii tineri, cărora le ţine predici despre curăţenie, droguri şi discoteci, alergându-i uneori cu periculosul bastonium. În timpul luptelor cu animale, de multe ori ţine partea animalelor, prosteşte.

• Maghiarillo. Acest gladiator pretinde mereu că el a fost primul în arenă. De multe ori luptă împreună cu Şovinix, atacând prin surprindere. În timpul liber defrişează păduri şi organizează festivaluri.

• Histericalia. Gladiator femeie, Histericalia atacă fulgerător cu strigăte ascuţite, urmate de zgârieturi, muşcături. Unii spun că ar fi veninoasă.

• Vecinix. În mijlocul luptei, Vecinix porneşte bormaşina, distrugându-ţi moralul. Obişnuieşte să lupte împreună cu Histericalia, aceşti gladiatori fiind deseori soţ şi soţie şi dând naştere unor mini-gladiatori numiţi în general Corigentius şi Picat la Bacus.

• Administratos. Te pândeşte la ieşirea din arenă să-ţi ceară bani pentru întreţinerium, gunoium şi reparaţio elevatorium. Dacă nu-i dai îţi dă lovitura de graţie cu avizierium.

• Acatix şi Creştinax. Gladiatori extrem de periculoşi şi de violenţi, aceştia luptă în general în tandem, deşi pot lupta la fel de bine şi singuri. Unul are o cădelniţă, celălalt are o cruce. Când intră în arenă o sfinţesc cu busuioc şi agheasmă.

• Hipsterix. Vine în arenă pe bicicletium, te orbeşte cu o eşarfă rotită foarte repede şi îţi dă lovitura de graţie cu temutul poşetium vintagium, care poate crăpa orice coif, fiind plin cu iPhonius.

• Mogulix. În general Mogulix nu intră în arenă, preferând să finanţeze luptele dintre ceilalţi gladiatori moderni şi să le difuzeze la ore de audienţă maximă. Are doi asistenţi, pe care îl cheamă Badius şi Gâdius, care îndeplinesc funcţia de Pupincurius pentru că sunt foarte pricepuţi la anilingus.

• Vasluiarius. Luptă cu un topor, însă nu intră în arenă decât sub influenţa alcoolului. Crede în Marele Spiritix, pe care îl denumeşte Mona în intimitate. Când nu luptă stă la un Spiritix cu alţi vasluiarius, sau violează gladiatoare la vârsta a treia, numite şi Geriatrix. Mai este denumit şi Incestius, din cauza hobbiului său principal.

• Caracallius. Se spune că la cetatea Caracalus s-ar fi răsturnat carul de luptă cu gladiatori proşti, iar scripeţii folosiţi la construţie sunt încă înăuntru. De aceea, gladiatorul de tip Caracallius luptă prosteşte şi pierde întotdeauna.

Noi tocmai ne-am desfăcut câte o bere TNR. Tu ce mai aștepți? bereatnr.ro/shop

Scris de TNR
19 iulie 2013 13:07

Alte articole

Vezi mai mult