Din cauză că n-au mai găsit avion ca să ajungă acasă, zece italieni aflaţi în vacanţă dincolo de cercul polar au luat taxiul până la Milano. În total, drumul i-a costat pe italieni 14.000 de euro. Probabil că şoferul i-a şi ocolit puţin, ca să stoarcă de la ei mai mult decât făcea cursa. Practic, a profitat de faptul că italienii, turişti fiind, nu cunoşteau locurile, n-aveau de unde să ştie care e cel mai scurt drum care taie Europa de la nord la sud.


Oricum, cursa asta de 14.000 de euro impune noi standarde în domeniu. Până acum, taximetriştii se uitau urât la tine dacă ziceai că vrei să ajungi de la Universitate la Eroilor. Acum or să te refuze şi dacă ai drum până la Otopeni, pot oricând să-ţi scoată ochii dându-i exemplu pe italieni. Probabil că or să accepte doar cursele serioase, alea pentru care îţi trebuie viză.

Susține presa independentă! O poți face nu doar prin donații, ci și bând bere. Cumperi bere TNR, fie online din magazinul nostru, fie din hypermarketurile Carrefour și ajuți astfel proiectul editorial Times New Roman. Să curgă berea!

Scris de Dan | Wednesday, 21.04.2010 14:25 Social

National Cinematografic