Iritare maximă printre deţinuţii unei închisori de minimă siguranţă din Olanda: mai mulţi hoţi au pătruns în celulele lor când erau plecaţi şi le-au furat televizoarele din celulă. Iritarea este cu atât mai mare cu cât se întâmplă pentru a doua oară în ultimele 6 săptămâni ca hoţii să le fure televizoarele. Iar gestul hoţilor este cu atât mai greu de înţeles cu cât, practic, au furat de la viitori lor colegi.

 “Nu se mai poate aşa ceva! Ori se angajează mai mulţi gardieni şi mai bine pregătiţi, ori  să ne transfere într-o altă închisoare, preferabil de maximă siguranţă” a declarat unul dintre deţinuţii păgubiţi. “Azi-maine o să ne dea în cap pe culoarul spre duşuri” a adăugat acesta.

Unii deţinuţi chiar au cerut ca la fiecare celulă să fie instalat interfon, să nu mai intre absolut oricine vrea peste ei. Mai ales că mulţi dintre ei nu mai dorm noaptea de frica hoţilor. “Trăim în teroare, închisoarea asta numai loc sigur nu e!” acuză păgubiţii. Deţinuţii mai înstăriţi chiar şi-au angajat bodyguarzi de frica hoţilor.

Deţinuţii iau în calcul şi angajarea unei firme de pază, care să instaleze sisteme de alarmă la fiecare celulă.

 

au_furat_televizoare_din_inchisoare

beretnr4bnnrmic.png

Dacă ți-a plăcut acest articol, sigur o să-ți placă și berea Times New Roman. Nu că vrem să ne lăudăm, dar ne pricepem la bere cel puțin la fel de bine ca la scris virale. Convinge-te singur: bereatnr.ro/shop!

Scris de Calin | Thursday, 22.04.2010 12:16 Social

National Cinematografic