Foarte mulţi români au decis să evite şi în acest an litoralul românesc cu ocazia zilei de 1 Mai. Majoritatea dintre aceştia l-au evitat mergând la bulgari, că e varianta cea mai comodă. Cel puţin la plecare. Pentru că la întoarcere, situaţia e puţin diferită: şapte maşini ale unor turişti români au fost furate din faţa hotelurilor unde aceştia erau cazaţi. Adică vor călători spre ţară fără maşinile de lux cu care s-au dus să se dea cocalari la bulgari.


Elena Udrea a simţit imediat potenţialul evenimentului şi a dat fuga la Realitatea TV, unde a declarat că “regretă incidentul” şi le-a recomandat turiştilor “să-şi petreacă vacanţa pe litoralul românesc, unde nu li s-ar fi întâmplat asta.” Fals! Singurul motiv pentru care pe litoralul bulgăresc s-a furat mai mult decât pe litoralul nostru e că acolo sunt mult mai mulţi români în vacanţă decât la noi. Deci vina pentru cele întâmplate aparţine mai degrabă inconştienţilor care şi-au lăsat maşinile în parcare, deşi ştiau că în staţiunile bulgăreşti sunt extrem de mulţi români.

Susține presa independentă! O poți face nu doar prin donații, ci și bând bere. Cumperi bere TNR, fie online din magazinul nostru, fie din hypermarketurile Carrefour și ajuți astfel proiectul editorial Times New Roman. Să curgă berea!

Scris de Calin | Sunday, 02.05.2010 11:15 Social

National Cinematografic