După ce i-a fost furat BMW-ul din parcarea unui hotel din Bulgaria, primarul din Clejani, Florin Nidelea a avut plăcuta surpriză să-şi găsească maşina, însă înmatriculată cu numere bulgăreşti. „Am revăzut maşina într-un parc auto unde am fost condus de politiştii bulgari, este în bună stare, doar softul de la contact a fost stricat", a declarat primarul. Înainte să le dea un răspuns poliţiştilor bulgari, care din obişnuinţă încercau să-i vândă maşina, tot din obişnuinţă primarul s-a arătat şi el interesat să o cumpere şi a început să se târguiască.


Vasăzică maşina a mers doar 22 de kilometri, deci e nerulată în ţară. Însă în maşină s-a fumat, covoraşele erau murdare de nisip auriu iar carpeta de pe perete dispăruse. La o primă vedere nici CD-ul cu muzică lăutărească nu mai era în casetofon, deci maşina şi-a mai pierdut din valoare. Primarul şi-a exprimat şi temerea că hoţii bulgari s-ar fi polenizat pe bancheta din spate, iar ruşinea asta n-o mai spală toată apa Dunării. Poliţiştii au tot ţinut la preţ dar, văzând că au de-a face cu un profesionist, au cedat. Exaltat că a găsit un chilipir, Nidelea a băgat mâna după portofel să plătească maşina, însă portofel canci. Amabili, poliţiştii bulgari l-au invitat să-şi aleagă un portofel dintr-un parc de portofele.

 

beretnr4bnnrmic.png

Mai repede decât unii chelneri la terasă! Dacă stai în București și-ți comanzi berea noastră TNR, o primești în mai puțin de 2 ore. Iar dacă se întâmplă vreo calamitate și nu-ți ajunge în 2 ore, ai 20 de beri gratis de la noi.

Scris de adi | Thursday, 06.05.2010 11:35 Social

National Cinematografic