O profesoară de informatică i-a legat unei eleve mâinile la spate în timpul orelor de curs. Evenimentul a avut loc, evident, în Caracal. Pentru că numai acolo o profesoară de informatică poate să creadă că o elevă se descurcă mai bine în faţa calculatorului dacă are mâinile legate la spate. Impresia profesoarei este evident falsă, pentru că un elev caracalean se descurcă cu mâinile legate în faţa calculatorului exact la fel ca atunci când foloseşte tastatura, nicidecum mai bine.


Profesoara sadică, cum probabil urmează să fie alintată de tabloide, susţine că a vrut doar să o ajute pe fată, mai ales că aceasta avea prostul obicei să chiulească de la ore şi să îşi bată colegii. Pare că profesoara nu ştie un vechi proverb caracalean, care spune că „şcoală cu sila nu se face”. În afara profesoarei, nu cred că e cineva surprins de faptul că unei eleve din Caracal nu-i place şcoala. Totuşi, mersul la şcoala este un obicei recent şi nu foarte popular prin Caracal.

Directorul şcolii spune că profesoara care a legat eleva a vrut doar să facă o glumă. Par totuşi mai haioase glumele cu caracaleni, nu glumele făcute de caracaleni.

 

beretnr4bnnrmic.png

Dacă ți-a plăcut acest articol, sigur o să-ți placă și berea Times New Roman. Nu că vrem să ne lăudăm, dar ne pricepem la bere cel puțin la fel de bine ca la scris virale. Convinge-te singur: bereatnr.ro/shop!

Scris de Calin | Thursday, 06.05.2010 12:27 Social

National Cinematografic