Cea mai nouă metodă de a te droga legal este înghiţirea unei soluţii cu praf destinat spălăturilor vaginale. Consumul de Tantum Rosa e deja la modă în Cluj, iar farmacistele se tem că acest nou drog legal e pe cale să înlocuiască produsele etnobotanice devenite ilegale. În prima fază, creşterea vânzărilor la acest produs nu a dat nimic de bănuit, venind ca un duş revigorant, atât de necesar în peisajul olfactiv al oraşului.

 

Cea mai nouă metodă de a te droga legal este înghiţirea unei soluţii cu praf destinat spălăturilor vaginale. Consumul de Tantum Rosa e deja la modă în Cluj, iar farmacistele se tem că acest nou drog legal e pe cale să înlocuiască produsele etnobotanice devenite ilegale.

 

În prima fază, creşterea vânzărilor la acest produs nu a dat nimic de bănuit, venind ca un duş revigorant, atât de necesar în peisajul olfactiv al oraşului. Însă clăbuceala păsăricii cu Tantum Rosa poate fi un pretext foarte bun pentru senzaţii ilegale, pentru că produsul conţine o chestie numită benzidamină, care în combinaţie cu alcoolul are efect halucinogen.

În Cluj şi Suceava, pe la petreceri sau pe stradă, poţi observa tineri cu pupilele dilatate care sug irigatorul, îl dau din mână în mână şi îl palmează discret când trece poliţia. Multe accidente rutiere grave au fost cauzate de şoferi inconştienţi care au supt irigatorul şi apoi s-au urcat la volan.

Pe mine unul, o cruntă curiozitate mă macină neînduplecat: cum au descoperit puştanii ăştia efectul halucinogen al spălăturii de vagin? Printr-un accident improbabil? Cineva a băut lichidul din ligheanul prietenei sale crezând că e… ce?

 

beretnr4bnnrmic.png

Mai repede decât unii chelneri la terasă! Dacă stai în București și-ți comanzi berea noastră TNR, o primești în mai puțin de 2 ore. Iar dacă se întâmplă vreo calamitate și nu-ți ajunge în 2 ore, ai 20 de beri gratis de la noi.

Scris de adi | Saturday, 08.05.2010 07:11 Social

National Cinematografic