O jurnalistă de la NBC a câştigat la loto 266 de milioane de euro, dar vrea să muncească în continuare. Ştirea asta susţine o teorie mai veche de-a mea. După ce ai lucrat un timp în presă, deja nu mai eşti întreg, ai strâns venin în tine, ai tot felul de poliţe de plătit. Nu mai poţi să te retragi pur şi simplu. Nici faptul că eşti acum milionar nu te împiedică să te trezeşti în continuare la şapte dimineaţa ca să mergi la redacţie, într-un metrou burduşit cu muncitori în construcţii. Pesemne că are şi jurnalista asta nişte conturi de reglat. O fi făcut-o Obama negresă împuţită, o vrea să-i dea peste nas vreunui şef analfabet, care vorbeşte cu "than" (decât). 

Oricum, e ciudat că a câştigat tocmai ea premiul. Potrivit specialiştilor, şansele ei erau foarte mici, aproape nule, nimeni n-ar fi pariat pe ea. Mulţi sceptici spun că ar fi aflat numerele pe surse.

Susține presa independentă! O poți face nu doar prin donații, ci și bând bere. Cumperi bere TNR, fie online din magazinul nostru, fie din hypermarketurile Carrefour și ajuți astfel proiectul editorial Times New Roman. Să curgă berea!

Scris de Dan | Friday, 07.05.2010 17:37 Social

National Cinematografic