Elvis a murit destul de tânăr, deşi sunt mulţi care spun că, pentru un rwandezi şi staruri rock, moartea la 42 de ani  nu e deloc prematură. Jim Morrison a sfeclit-o la 27, Jimmy Hendrix la fel, ca să nu mai vorbim de Laura Stoica. Viaţa de artist te face să arzi mai intens. La fel s-a întâmplat şi cu Elvis, deşi ar trebui admirat, e mare lucru să atingi în condiţiile alea vârsta de 42 de ani.

Potrivit unor medici, Elvis a murit din cauza constipaţiei. Nu drogurile i-au venit de hac şi nici alcoolul sau oboseala acumulată prin concerte, ci faptul că nu făcea căcuţă. În momentul morţii, Elvis avea un intestin gros de două ori mai lung decât ar fi fost cazul, iar prin el se găseau materii fecale vechi de 4-5 luni. Asta e mult chiar şi pentru un artist, care oricum ar trebui să fie plin de căcat.

Partea tristă e că n-a avut parte de o moarte glorioasă, în urma unei supradoze sau înecat cu propria vomă, după ce a adormit beat. Ce exemplu dă el generaţiilor viitoare de tineri teribilişti? Probabil că, după ştirea asta, niciun fan Elvis n-o să se mai atingă de iaurtul Activia, iar cei care au apucat să îl consume or să-şi ceară oricum banii înapoi.
beretnr4bnnrmic.png

Mai repede decât unii chelneri la terasă! Dacă stai în București și-ți comanzi berea noastră TNR, o primești în mai puțin de 2 ore. Iar dacă se întâmplă vreo calamitate și nu-ți ajunge în 2 ore, ai 20 de beri gratis de la noi.

Scris de Dan | Saturday, 08.05.2010 19:36 Social

National Cinematografic