Criza de valori prin care trece societatea noastră şi-a pus amprenta şi asupra mediului infracţional. Mulţi interlopi, violatori şi criminali în serie se plâng că legea străzii se respectă tot mai puţin. Se pare că românii au tot mai puţină consideraţie pentru regulile nescrise care asigură, în mod normal, bunul mers al lucrurilor murdare.Augustus Pastramă, cămătar: "Nu mai există cinste, nu mai există onoare. Cuvântul dat cu sabia ninja la beregata sau cu pistolul la tâmplă nu mai înseamnă nimic pentru oameni, în ziua de azi. Mi-e şi frică să mai ies din casă, oricând m-ar putea sălta poliţia de pe stradă la câţi turnători au apărut în ultimul timp. Şi vorbesc aici de oameni cărora le-am făcut un bine, pe care i-am ajutat cu bani."

Gigel Peşte, peşte: "Curvele nu mă mai ascultă, au început să lucreze pe cont propriu sau chiar să se retragă din branşă. Pe unele am încercat să le ţin sechestrate, dar clienţii din ziua de azi sunt atât de lepre că vin cu garda peste noi. Mi-au plecat toate prostituatele, mi-e teamă că o să mor singur."

beretnr4bnnrmic.png

Mai repede decât unii chelneri la terasă! Dacă stai în București și-ți comanzi berea noastră TNR, o primești în mai puțin de 2 ore. Iar dacă se întâmplă vreo calamitate și nu-ți ajunge în 2 ore, ai 20 de beri gratis de la noi.

Scris de Dan | Monday, 10.05.2010 12:15 Social

National Cinematografic