Chiar în aceste momente în care dumneavoastră vă distraţi copios (sau “pe cinste”, dacă sînteţi reporter) citind texte cu miez şi umor la noi pe site, cercetătorii Times New Roman lucrează pe brînci la un test IQ.

 

Testul urmează să confirme saIQu să infirme ceea ce a spus acum cîteva zile preşedintele Băsescu, anume că românii sînt peste media Europei ca IQ, dar că acest IQ nu prea este valorificat (dacă am înţeles noi bine). Pentru că - destul de ciudat! - testul IQ este făcut ca să măsoare tocmai coeficientul de inteligenţă (IQ), noi vrem să facem un test care să măsoare şi acel ceva nevalorificat îndeajus care sălăşuieşte în creierul românului şi care sperăm să nu fie prostia. Un lucru e clar, acest ceva e la fel de intraductibil ca cuvîntul “Door” din limba engleză.

Testul IQ pregătit de cercetătorii noştri va fi distribuit gratuit pensionarilor, familiilor care trăiesc la pragul sărăciei şi, din cu totul alte motive, jandarmilor.  

Mîine, marţi, 22 septembrie, un test IQ în exclusivitate pe Times New Roman.

 

 

beretnr4bnnrmic.png

Dacă ți-a plăcut acest articol, sigur o să-ți placă și berea Times New Roman. Nu că vrem să ne lăudăm, dar ne pricepem la bere cel puțin la fel de bine ca la scris virale. Convinge-te singur: bereatnr.ro/shop!

Scris de TNR | Monday, 21.09.2009 08:10 Social

National Cinematografic