Începând de azi, românii aflaţi în concediu medical vor fi verificaţi cu poliţia dacă bolesc acasă sau doar fentează sistemul. Cei care sunt în concediu medical şi nu sunt găsiţi acasă nu vor mai beneficia de plata zilelor de concediu. Cei mai fericiţi sunt probabil poliţiştii, care vor avea în sfârşit ocazia să facă ce ştiu ei cel mai bine: să nu găsească infractorii. Ce-i drept, trebuie să fii poliţist ca să pui botul la o operaţiune al cărei scop este să nu găseşti pe cineva acasă.


Practic, o acţiune reuşită a poliţiei înseamnă acum o descindere într-un apartament gol. Dacă bolnavul este găsit acasă, misiunea va fi considerată un eşec. În schimb, orice misiune în care poliţistul nu dă peste nimeni acasă se va lăsa probabil cu bonusuri şi felicitări din partea şefilor.

Este de aşteptat ca în curând să apară inclusiv portrete robot ale bolnavilor plecaţi de acasă, iar unii probabil vor fi daţi în consemn la frontieră sau poate chiar în urmărire generală prin Interpol.

beretnr4bnnrmic.png

Mai repede decât unii chelneri la terasă! Dacă stai în București și-ți comanzi berea noastră TNR, o primești în mai puțin de 2 ore. Iar dacă se întâmplă vreo calamitate și nu-ți ajunge în 2 ore, ai 20 de beri gratis de la noi.

Scris de Calin | Monday, 17.05.2010 11:50 Social

National Cinematografic