Google, tata-marele motoarelor de căutare pe Internet, a recunoscut că a strâns oarece informaţii confidenţiale de pe net, dar declară că a făcut-o în mod accidental. După ce autorităţile germane au comandat un audit al datelor colectate prin intermediul serviciului Street View, Google şi-a dat seama că din greşeală are o bază de date confidenţiale adunate de pe reţelele wireless neprotejate.


Ca orice hoţ de buzunare prins cu portofelul altuia în geantă, firma americană de răscolit Internetul a roşit şi s-a scuzat, încercând să explice că totul e o simplă neînţelegere. Ce s-a întâmplat de fapt: un mic script de spionaj, compus în pauza de masă de un programator gelos pentru iubita lui, a căzut în găleata cu programe cinstite de la Google. Apoi femeia de serviciu a pus capacul şi a vărsat găleata la Recycle Bin. De aici a totul a curs pe ţeava de Internet, şi gata.


Nesupravegheat de nimeni, micul spion şi-a făcut de cap. S-a înhăitat cu nişte viruşi urmăriţi general şi a început să fure. La început din curiozitate, apoi din cleptomanie, dădea buzna prin casele oamenilor, strângea tot ce găsea şi seara căra totul la Google, într-o debara unde nu caută nimeni. Asta i se putea întâmpla oricui, nu?

 

beretnr4bnnrmic.png

TNR este o bere naturală, fără cipuri de la Bill Gates și e făcută în România, că la fabrica de bere a ocultei mondiale nu mai era loc. Umple-ți frigiderul acum: bereatnr.ro/shop!

*Livrare rapidă în București, Ilfov, Cluj, Iași și Constanța.
Scris de adi | Monday, 17.05.2010 14:52 Social

National Cinematografic