Nutriţioniştii au făcut o descoperire colosală: există alimente care taie senzaţia de foame. Ba, mai mult decât atât, nu au ţinut această mare descoperire pentru ei, ca să devină ei singurii sătui ai planetei, ci au împărtăşit-o şi ignoranţilor care altfel probabil ar fi murit de foame. Ceea ce înseamnă că, până să ne lumineze nutriţioniştii, prin vocea Mădălinei Chiţu, autoarea articolului din Gândul, noi mâncam ca fraierii tot felul de alimente care în loc să îţi potolească senzaţia de foame, o accentuau.Faptul că există nutriţionişti care probabil consuma alcool la locul de muncă şi emit tot felul de inepţii n-ar trebui să mire pe nimeni. Ca să-şi justifice titulatura, sunt nevoiţi să dea tot felul de sfaturi periodic. Uneori, cum e cazul acum, nu le iese, se mai întâmplă. Însă tipa care a preluat informaţia nu are nici o scuză. Tot ceea ce îi poate aduce acest articol este un transfer la un tabloid sau, cu puţin noroc, chiar la OTV.

Aştept oricum cu interes viitorul material al autoarei, despre lichidele care îţi potolesc setea. Eu mi-o potolesc de regulă cu apă, dar cine ştie, poate aflu că procedez greşit.

 

alimente_care_taie_foamea

Susține presa independentă! O poți face nu doar prin donații, ci și bând bere. Cumperi bere TNR, fie online din magazinul nostru, fie din hypermarketurile Carrefour și ajuți astfel proiectul editorial Times New Roman. Să curgă berea!

Scris de Calin | Tuesday, 18.05.2010 07:24 Social

National Cinematografic