În plină pandemie, Mediaşul e în fierbere! În urmă cu doar câteva ore, 16 canibali locali au fost surprinşi de Jandarmerie dând o adevărată petrecere într-o pădure de la marginea oraşului.

canibalimediasgratar.jpg
Sfidând orice normă de distanţare socială, canibalii preparau o persoană la ceaun, iar câţiva dintre ei erau deja în stare de ebrietate.

Imaginile capturate cu drona cu termoviziune au făcut ocolul internetului, fiind asemuite unor scene din războiul din Irak. "De fapt, în poze se vede clar că erau Nicu, Adi şi gaşca lor de antropofagi. Îi ştie tot Mediaşul, ne-au mâncat vreo patru poştaşi până acum. Să văd eu cine se duce să încaseze amenzi de la ăştia", spune Gelu, localnic.

Jandarmii care au descins la faţa locului au reuşit să prindă 9 din cei 16 canibali, în timp ce restul s-au ascuns în case, probabil în frigiderele extrem de încăpătoare.

În cadrul acţiunii, trei oameni ai legii au fost muşcaţi, cu precădere unul care se tăvălise anterior prin cimbru şi boia afumată.

beretnr4bnnrmic.png

Mai repede decât unii chelneri la terasă! Dacă stai în București și-ți comanzi berea noastră TNR, o primești în mai puțin de 2 ore. Iar dacă se întâmplă vreo calamitate și nu-ți ajunge în 2 ore, ai 20 de beri gratis de la noi.

Scris de Vasile | Wednesday, 22.04.2020 15:54 Social

National Cinematografic