Deşi nu s-a produs încă niciun accident care să alerteze posesorii de Lamborghini, americanii sunt foarte vigilenţi când vine vorba de securitate. Din cauza unor suspiciuni tehnice, autorităţile pentru siguranţa rutieră din SUA vor chema la revizie 438 de exemplare Lamborghini Murcielago pentru o posibilă defecţiune constructivă la rezervorul maşinii, care ar putea provoca scurgeri de combustibil.

 

Nu mai e nevoie să vă spunem, de fapt rezervorul maşinii nu are nici o vină, în afară de aceea că e prea mic. Benzina nu se scurge din maşină, doar că maşina consumă foarte mult. Păi Dacia de ce nu e chemată în service? Simplu: i-au pus de la început un rezervor foarte mare.

 

Dar dacă tot cheamă Murcielago în service, ar face bine să le schimbe şi numele, cu unul mai puţin dezgustător. La fel ar mai trebui procedat şi cu alte vomitive, precum Nissan Qashqai, Citroen Jumpy Combi şi SsangYong, toate modelele. Nu însă şi cu Dacia Duster, care e o maşină foarte reuşită pentru un aspirator.

 

beretnr4bnnrmic.png

TNR este o bere naturală, fără cipuri de la Bill Gates și e făcută în România, că la fabrica de bere a ocultei mondiale nu mai era loc. Umple-ți frigiderul acum: bereatnr.ro/shop!

*Livrare rapidă în București, Ilfov, Cluj, Iași și Constanța.
Scris de adi | Tuesday, 25.05.2010 15:03 Social

National Cinematografic