Conform unui studiu realizat de TNR, câinii vagabonzi castraţi nu mai simt nevoia să muşte din cetăţeni, ceea ce dovedeşte clar că soluţia castrării dă rezultate. Pentru necunoscători, amintim că procedeul castrării câinilor înseamnă de fapt scoaterea testiculelor, şi nu a dinţilor, aşa cum am putea fi tentaţi să credem. Câinii rămaşi fără moştenitori sunt un blestem pe capul familiilor lor, ei fiind consideraţi ruşinea familiei.

 

În urma operaţiei, animalele îşi pierd instictele agresive şi devin dintr-o dată foarte blânde, afectuoase şi deosebit de prietenoase, atât între ele cât şi cu prietenii. Această prietenie excesivă a câinilor a devenit un motiv de îngrijorare, iar autorităţile nu fac nimic pentru a combate situaţia.

 

Câinii castraţi umblă nestingheriţi printre noi şi uneori pupă oameni nevinovaţi şi chiar copii. S-au raportat deja zeci de cazuri de copii pupaţi de câini în plină stradă, iar unii dintre ei fost chiar linşi pe faţă. Săptâmâna trecută o fetiţă de numai şase ani din sectorul trei a fost linsă pe faţă cu sălbăticie de un câine lăţos, spre disperarea părinţilor care asistau neputincioşi la această scenă de groază. Medicii au dus-o de urgenţă la spital, fiind diagnosticată cu scârbă de gradul trei. Fetiţa a primit îngrijiri medicale iar acum se află în afara oricărui pericol.

 

beretnr4bnnrmic.png

TNR este o bere naturală, fără cipuri de la Bill Gates și e făcută în România, că la fabrica de bere a ocultei mondiale nu mai era loc. Umple-ți frigiderul acum: bereatnr.ro/shop!

*Livrare rapidă în București, Ilfov, Cluj, Iași și Constanța.
Scris de adi | Monday, 31.05.2010 13:13 Social

National Cinematografic