Administraţia americană a alcătuit o echipă de doctori cercetători pentru a căuta o soluţie eficientă pentru pata de petrol care poluează golful. Echipa, formată din cercetători de renume mondial, precum Dr Oetker, Dr House, Dr Quinn şi Dr Optimisticus, a considerat că cea mai bună soluţie pentru pata de petrol ar fi o soluţie salină, compusă din trei sferturi apă şi un sfert detergent albastru.

 

O altă consecinţă gravă a petei de petrol este problema de imagine pe care o crează. În această privinţă cei patru doctori nu s-au putut pune acord, pentru că au opinii total divergente. Potrivit lui Dr Oetker, această problemă de imagine se poate rezolva doar acoperind totul cu o glazură fină de ciocolată, după care totul se ţine la foc mic jumătate de an. Dr House şi Doctor Quinn au tratat pata de petrol ca pe o pată de ficat, aşa că au prescris dezinfectarea locului şi transformarea golfului într-un câmp steril. În timpul acesta, Dr Optimisticus se încăpăţânează să privească numai partea bună a lucrurilor, considerând că pata de petrol este de fapt o oportunitate de a-ţi face noi prieteni.

Join us in our attempt to change the world through technology. We're looking for Deep Learning Research Engineers to help us solve intelligence in the most innovative domains out there. Apply today!

Scris de adi | Thursday, 03.06.2010 07:56 Social

National Cinematografic