Administraţia americană a alcătuit o echipă de doctori cercetători pentru a căuta o soluţie eficientă pentru pata de petrol care poluează golful. Echipa, formată din cercetători de renume mondial, precum Dr Oetker, Dr House, Dr Quinn şi Dr Optimisticus, a considerat că cea mai bună soluţie pentru pata de petrol ar fi o soluţie salină, compusă din trei sferturi apă şi un sfert detergent albastru.

 

O altă consecinţă gravă a petei de petrol este problema de imagine pe care o crează. În această privinţă cei patru doctori nu s-au putut pune acord, pentru că au opinii total divergente. Potrivit lui Dr Oetker, această problemă de imagine se poate rezolva doar acoperind totul cu o glazură fină de ciocolată, după care totul se ţine la foc mic jumătate de an. Dr House şi Doctor Quinn au tratat pata de petrol ca pe o pată de ficat, aşa că au prescris dezinfectarea locului şi transformarea golfului într-un câmp steril. În timpul acesta, Dr Optimisticus se încăpăţânează să privească numai partea bună a lucrurilor, considerând că pata de petrol este de fapt o oportunitate de a-ţi face noi prieteni.

beretnr4bnnrmic.png

TNR este o bere naturală, fără cipuri de la Bill Gates și e făcută în România, că la fabrica de bere a ocultei mondiale nu mai era loc. Umple-ți frigiderul acum: bereatnr.ro/shop!

*Livrare rapidă în București, Ilfov, Cluj, Iași și Constanța.
Scris de adi | Thursday, 03.06.2010 10:56 Social

National Cinematografic