Administraţia americană a alcătuit o echipă de doctori cercetători pentru a căuta o soluţie eficientă pentru pata de petrol care poluează golful. Echipa, formată din cercetători de renume mondial, precum Dr Oetker, Dr House, Dr Quinn şi Dr Optimisticus, a considerat că cea mai bună soluţie pentru pata de petrol ar fi o soluţie salină, compusă din trei sferturi apă şi un sfert detergent albastru.

 

O altă consecinţă gravă a petei de petrol este problema de imagine pe care o crează. În această privinţă cei patru doctori nu s-au putut pune acord, pentru că au opinii total divergente. Potrivit lui Dr Oetker, această problemă de imagine se poate rezolva doar acoperind totul cu o glazură fină de ciocolată, după care totul se ţine la foc mic jumătate de an. Dr House şi Doctor Quinn au tratat pata de petrol ca pe o pată de ficat, aşa că au prescris dezinfectarea locului şi transformarea golfului într-un câmp steril. În timpul acesta, Dr Optimisticus se încăpăţânează să privească numai partea bună a lucrurilor, considerând că pata de petrol este de fapt o oportunitate de a-ţi face noi prieteni.

beretnr4bnnrmic.png

Mai repede decât unii chelneri la terasă! Dacă stai în București și-ți comanzi berea noastră TNR, o primești în mai puțin de 2 ore. Iar dacă se întâmplă vreo calamitate și nu-ți ajunge în 2 ore, ai 20 de beri gratis de la noi.

Scris de adi | Thursday, 03.06.2010 10:56 Social

National Cinematografic