bustean_catedralaBiserica Ortodoxă Română îşi anunţă credincioşii că lucrările la Catedrala Mântuirii Neamului trebuie reluate numaidecât, altfel există riscul ca mântuirea să devină practic imposibilă.

Avertismentul a fost lansat aseară, după ce Patriarhia a analizat posibilităţile reale de mântuire ale neamului nostru. Preafericitul a invocat apoi o apariţie miraculoasă, care, după spusele sale, i s-ar fi arătat unui ţapinar ortodox din judeţul Vaslui.

 

Se pare că enoriaşul Miluţ Asaftei tăia lemne liniştit, în post şi rugăciune, tocmai într-o pădure de paltin. După a mâncat cu smerenie nişte anaforă şi a băut o gură de aghiasmă rece, s-a închinat de trei ori şi s-a uitat atent la lemnele de brad. Aşa a descoperit că unul dintre trunchiurile de castan proaspăt tăiate ascundea schiţele exacte ale Catedralei Neamului şi un îndemn la reluarea lucrărilor.

 

Patriarhul Daniel a dat o imediat o interpretare Miracolului de la Vaslui: „Nu am scris noi pe copacul acela nimic. Avertismenul e cât se poate de serios. Noi am anunţat în repetate rânduri că Sfântul Petru însuşi a intervenit de la Ministerul Catedralelor Mântuirii Neamurilor şi a făcut presiuni inimaginabile pentru ca lucrările să fie reluate fără întârziere. Aşa a fost, nu mint eu!”

 

beretnr4bnnrmic.png

Mai repede decât unii chelneri la terasă! Dacă stai în București și-ți comanzi berea noastră TNR, o primești în mai puțin de 2 ore. Iar dacă se întâmplă vreo calamitate și nu-ți ajunge în 2 ore, ai 20 de beri gratis de la noi.

Scris de adi | Friday, 04.06.2010 12:54 Social

National Cinematografic