trib_de_africani_canibaliUn trib de canibali din Africa a decis să adopte o alimentaţie vegetariană. Canibalii spun că ideea le-a venit recent, după ce un grup de ecologişti vegetarieni i-au vizitat ca să-i convingă de beneficiile unui regim alimentar tip bio. „Deşi la început am fost reticenţi faţă de ideile culinare ale activiştilor, după ce am gustat din ei ne-am convins cu toţii de beneficiile unei alimentaţii cu vegetarieni”, a declarat şeful de trib al canibalilor, Uman M’Buktar.„Carnea este mult mai gustoasă, are mult mai puţine toxine, e exact ce aveam nevoie. Începând de azi, tribul nostru va servi la masă doar vegetarieni. Tradiţia nu ne permite să devenim vegetarieni în stilul tradiţional, gen consumat ierburi, fructe sau legume, însă dacă ne limităm doar la activişti ai regimului alimentar tip bio, putem spune că avem şi noi o atitudine tip bio”, a adăugat şeful de trib.

Conform tradiţiei locale, când mănânci inima unui om îi iei şi sufletul. Şi atât timp cât la masă vor servi doar vegetarieni, canibalii africani cred că, în curând, o să aibă suflet de vegetarieni. Ei speră că astfel vor deveni primii canibali vegetarieni din istorie.

 

 

beretnr4bnnrmic.png

Mai repede decât unii chelneri la terasă! Dacă stai în București și-ți comanzi berea noastră TNR, o primești în mai puțin de 2 ore. Iar dacă se întâmplă vreo calamitate și nu-ți ajunge în 2 ore, ai 20 de beri gratis de la noi.

Scris de Calin | Monday, 07.06.2010 15:03 Social

National Cinematografic