174.000 de ruşi vor muri de foame la iarnă fiindcă ambasadorul a donat cei 100 de euro la Cuminţenie

Gest iresponsabil al ambasadorului Rusiei la Bucureşti! Mai bine de 174.000 de compatrioţi ai săi ar putea muri de inaniţie în această iarnă, după ce Valeri Kuzmin a ales să doneze pentru Cuminţenia Pământului cei 100 de euro strânşi anul acesta, în loc să-i trimită în oraşul natal pentru ca localnicii să-şi cumpere mălai şi hrişcă.

Disperaţi, cetăţenii din Huiengrad i-au cerut ajutorul lui Vladimir Putin, iar reacţia liderului de la Kremlin a fost promptă şi hotărâtă. “Vorbim aici despre o grămadă de bani, tovarăşi. Faptul că domnul ambasador s-a lăsat păcălit de români şi le-a dat cei 100 de euro de pomană e foarte grav. O să-l sun să-i transmit că e concediat, imediat ce îmi bagă mama nişte credit pe cartelă.”

Din păcate, micul oraş va fi condamnat în continuare la foamete, pentru că Putin nu poate recupera “cu una, cu două” suma imensă de bani donată pentru Cuminţenie. “Îl sfătuiesc pe domnul Kuzmin să le explice românilor că a fost o greşeală, poate se vor îndura şi ne vor da cei 100 de euro înapoi. Ce altceva pot face? Să mă duc eu cu tancul la Bucureşti? Îmi daţi voi bani de motorină pentru tanc?”, s-a răţoit Putin la câţiva membri ai Dumei, îndesându-şi nervos în gură ultimii pufuleţi.

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp, ca să-ți încânți prietenii cu postările noastre și acolo.

Scris de Vasile
27 septembrie 2016 13:57
Citește mai mult despre: Cuminţenia Pământului mizerie Putin rusia saracie

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult