Căldura năucitoare care a cuprins întregul teritoriu al țării a forțat autoritățile să ia măsuri disperate. Astfel, începând de mâine, ora de vară va fi înlocuită cu ora de iarnă, toată turele de zi vor deveni ture de noapte, gazele vor fi oprite, iar asta e nu mai începutul.

Începând de sâmbătă populația va fi confruntată și cu alte schimbări dramatice ale modului de viață. Vor fi scoase în afara legii cafeaua caldă, supa caldă, primirea călduroasă și culorile calde. La petrecerile plictisitoare, orice tentativă de încălzire a atmosferei va fi aspru pedepsită. Șopârlele și gușterii care se încălzesc la soare vor fi amendate pentru expunere indecentă și instigare la încălzire. Discuțiile aprinse vor fi de asemenea interzise, pentru că au darul de a încinge spiritele.

 

Persoanele aflate în concediu medical vor fi vizitate acasă de șef, polițist și pompier, care vor lua temperatura și vor arunca o găleată de apă în așternuturile bolnavului. Răceala va fi încurajată cu orice preț, urmând ca toate antibioticele să fie scoase din farmacii.

beretnr4bnnrmic.png

Mai repede decât unii chelneri la terasă! Dacă stai în București și-ți comanzi berea noastră TNR, o primești în mai puțin de 2 ore. Iar dacă se întâmplă vreo calamitate și nu-ți ajunge în 2 ore, ai 20 de beri gratis de la noi.

Scris de adi | Friday, 11.06.2010 12:24 Social

National Cinematografic