piratii_somalezi_au_capturat_flota_romanieiIpoteză şocantă în „dosarul Flota”: flota României, care în vremurile bune număra aproximativ 300 de vase comerciale, nu a fost vândută de Traian Băsescu, cum au acuzat în ultimii ani mai mulţi politicieni, ci a fost capturată de piraţii somalezi. Informaţiile au fost obţinute de trimisul nostru special din Somalia şi demonstrează clar că flota noastră a căzut ca urmare a unui atac furibund lansat de somalezi.


Reporterul nostru spune că, imediat ce au aflat că este din România, piraţii somalezi l-au rugat să anunţe autorităţile din ţară că sunt dispuşi să ne dea flota înapoi. Mai mult, piraţii nu pretind nici un ban pentru retrocedarea flotei, tot ce vor este ca autorităţile române să suporte cheltuielile cu transportul. „S-au plâns că nu le pot valorifica nici măcar la fier vechi, că de plutit oricum nu se pune problema”, ne-a transmis prin sms trimisul nostru special.

Cu ajutorul colaboratorilor noştri somalezi, acesta a descoperit inclusiv o peşteră, în care piraţii au reprezentat victoria asupra flotei româneşti prin mai multe desene rupestre. Se pare că piraţii somalezi au atacat flota României cu mai multe zeci de bărci de lemn şi, deşi erau înarmaţi doar cu arcuri, au reuşit o importantă victorie navală, sărbătorită cu mare fast în fiecare an. Practic, capturarea flotei româneşti este văzută drept actul de naştere al pirateriei somaleze.

beretnr4bnnrmic.png

TNR este o bere naturală, fără cipuri de la Bill Gates și e făcută în România, că la fabrica de bere a ocultei mondiale nu mai era loc. Umple-ți frigiderul acum: bereatnr.ro/shop!

*Livrare rapidă în București, Ilfov, Cluj, Iași și Constanța.
Scris de TNR | Tuesday, 15.06.2010 00:00 Social

National Cinematografic