Un judecător al statului California a decis că doctorul personal al lui Michael Jackson, dr. Conrad Murray, nu are nicio vină pentru moartea lui Michael, el păstrându-şi dreptul de a-şi profesa meseria, cea de medic veterinar.


Dr. Murray este cel care i-a prescris megastarului medicamentul Propofol, un anestezic foarte puternic care a cauzat moartea regelui muzicii pop în urmă cu un an.

 

Chestionat asupra condiţiilor în care i-a murit pacientul, medicul Conrad Murray a declarat senin: „Michael se ascunsese sub pat. Era alb la faţă, nu se simţea bine deloc. Avea botul umed, nu mâncase nimic iar lada lui de nisip era practic neatinsă. I-am băgat un supozitor cu Propofol şi atunci i-a mai revenit puţin zâmbetul pe buze. M-a implorat cu ochii lui mari şi umezi să-i las cutia cu pastile. Avea cincizeci de kile, deci i-am lăsat două cutii cu anestezice pe masa din bucătărie. Orice veterinar bun ar fi făcut la fel.”

beretnr4bnnrmic.png

TNR este o bere naturală, fără cipuri de la Bill Gates și e făcută în România, că la fabrica de bere a ocultei mondiale nu mai era loc. Umple-ți frigiderul acum: bereatnr.ro/shop!

*Livrare rapidă în București, Ilfov, Cluj, Iași și Constanța.
Scris de adi | Tuesday, 15.06.2010 14:34 Social

National Cinematografic