Până la preconizatul sfârşit al lumii din 2012, un alt eveniment cu impact major asupra omenirii se anunţă pentru acest an: venirea Antisexului.

antisexul_vine_pe_pamant.jpg

Până la preconizatul sfârşit al lumii din 2012, un alt eveniment cu impact major asupra omenirii se anunţă pentru acest an: venirea Antisexului. Acesta urmează să vină pe Pâmânt pentru a opri desfrâul sexual la care s-a dedat umanitatea în ultimul secol, excesul de sex fiind considerat principalul motiv pentru care populaţia planetei a ajuns la un număr atât de mare.


Conform profeţilor antisex, care sunt siguri de venirea Antisexului după ce au găsit chipul lui imprimat pe un prezervativ, principalii vizaţi de venirea lui sunt bărbaţii, care ar urma să devină impotenţi. Femeile vor fi afectate într-o măsură mult mai mică, deşi există riscul ca unele dintre ele să nu mai poată avea copii. Antisexul va ataca mai întâi platourile de filmare ale filmelor porno, bordelurile şi emisiunea lui Dan Capatos, trei dintre locaţiile emblematice ale desfrâului sexual.

Se pare că de venirea Antisexului nu sunt străini abstinenţii (mai ales abstinenţii fără de voie), care au recurs la incantaţii pentru a provoca venirea lui. Dealtfel, venirea Antisexului a fost anunţată inclusiv de celebra trupă rock Iron Maiden, care a compus acum mulţi ani piesa “Sex, sex, sex, the number of the beast!”.

beretnr4bnnrmic.png

TNR este o bere naturală, fără cipuri de la Bill Gates și e făcută în România, că la fabrica de bere a ocultei mondiale nu mai era loc. Umple-ți frigiderul acum: bereatnr.ro/shop!

*Livrare rapidă în București, Ilfov, Cluj, Iași și Constanța.
Scris de TNR | Wednesday, 16.06.2010 00:00 Social

National Cinematografic