18 găini au pierit într-un Oltcit care a luat foc în pasajul Unirii

Traficul din centrul Capitalei este blocat în această dimineață după ce un autoturism Oltcit a luat foc în pasajul Unirii. În imagini se vede cum șoferul încearcă disperat să salveze găinile care probabil locuiesc permanent în Oltcitul tip coteț, însă flăcările cuprind rapid mașina. Șoferul susține că în tristul eveniment au pierit 18 găini și probabil 6-7 ouă, după câte cotcodăceli a auzit în timpul deplasării.

Șoferul spune că folosește rar mașina și a fost surprins că a pornit în această dimineață, așa că a vrut să profite de ocazie și să se ducă la Obor ca să cumpere legume pentru murături. ”N-am vrut să mai deranjez găinile. Ce sens avea să le cobor din Oltcit, pe urmă să le urc la loc? M-am gândit că dacă mă duc cu ele la Obor pot și să vând câteva ouă proaspete acolo”, explică Laurențiu, proprietarul Oltcitului coteț.

Șoferul Oltcitului recunoaște că mașina era într-o stare tehnică deplorabilă: ”găinile nu i-au mai făcut schimbul de ulei din 1995”. Pompierii spun că nu s-a mai putut face nimic, dar în ultimul moment au rugat colegii să aducă niște mujdei, pentru că unele găini chiar arătau îmbietor. Primăria Sector 3 a intervenit rapid, montând borduri în jurul Oltcitului ars. Proaspăt reabilitat și inaugurat, pasajul Unirii va fi reparat în regim de urgență, adică în 6 luni.

N-ai înțeles nimic din acest articol dacă nu ți-ai comandat și niște bere TNR!

Scris de Ionut
18 octombrie 2022 12:59
Citește mai mult despre: găini incendiu oltcit unirii

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult