Gheorghe Funar susţine că Eminescu a fost asasinat de evrei, care l-au supus unui proces lent de distrugere biologica prin sanatoriile pe unde poetul a fost internat. Aflând despre poziţia lui Funar cu privire la subiect, ţin să o nuanţez puţin. Eminescu nu a fost ucis de nişte medici evrei, ci de tot poporul evreu.

 

Bineînţeles, responsabilitatea pentru moartea poetului nu o poartă toţi evreii în aceeaşi măsură. Cei mai vinovaţi sunt evreii unguri, care se temeau că poetul o să le ia Ardealul. Dintre evreii unguri, cei mai activi în lichidarea lui Eminescu au fost homosexualii şi ţiganii, dar ceea ce uită Funar, iar liderii CNSLR Frăţia o ştiu foarte bine, e că totul a pornit de la Emil Boc, care pentru asta ar trebui să-şi dea demisia, ca să lase pe altcineva, mai competent, în fruntea Guvernului.

beretnr4bnnrmic.png

Mai repede decât unii chelneri la terasă! Dacă stai în București și-ți comanzi berea noastră TNR, o primești în mai puțin de 2 ore. Iar dacă se întâmplă vreo calamitate și nu-ți ajunge în 2 ore, ai 20 de beri gratis de la noi.

Scris de Dan | Thursday, 17.06.2010 11:26 Social

National Cinematografic