petrol-pe-lunaUn comunicat de presă al Agenţiei Spaţiale Americane (NASA) anunţă că satelitul natural al Pământului ascunde resurse naturale uriaşe, în speţă petrol şi gaze naturale. Vestea a picat ca un bolovan din cer asupra Americii, ţară care, spre deosebire de România, se confruntă cu o gravă criză de petrol de doi ani încoace.

 

Primele reacţii nu au întârziat să apară. Administraţia americană a intrat în posesia unor informaţii sigure conform cărora Osama bin Laden a plecat din Irak şi din Afganistan şi se ascunde acum pe Lună, mai exact pe partea nevăzută a Lunii. Casa Albă va trimite urgent trupe militare acolo, pentru a apăra idealurile democraţiei, până nu e prea târziu.

 

După părerea cercetătorilor, cele mai însemnate pungi de petrol sunt la suprafaţă, exact în locul unde Neil Armstrong a pus prima dată piciorul. Dealtfel, într-o înregistrare neoficială din 1969, Armstrong este auzit spunând celebra frază „Un pas mic pentru om, un pas mare pentru... Eeah! Am călcat într-o pată de petrol !”

beretnr4bnnrmic.png

TNR este o bere naturală, fără cipuri de la Bill Gates și e făcută în România, că la fabrica de bere a ocultei mondiale nu mai era loc. Umple-ți frigiderul acum: bereatnr.ro/shop!

*Livrare rapidă în București, Ilfov, Cluj, Iași și Constanța.
Scris de adi | Friday, 18.06.2010 16:14 Social

National Cinematografic