Un deţinut dintr-o închisoare franceză i-a mâncat plămânul colegului de celulă. Oricât de ciudat ar părea, puşcăriaşul a făcut asta din greşeală, el de fapt voia să-i mănânce inima. De unde se vede că deţinutul respectiv, după ce că era un criminal psihopat, mai era şi prost.

 

Pentru că nu-i uşor să ajungi la inimă, omul a luat-o sistematic. Mai întâi şi-o omorât colegul, pe urmă l-a despicat şi, când a dat peste organele interne, stupoare: Care e inima? În momentul ăla, dacă te duce capul, îşi aminteşti de tatuajele de pe antebraţ pe care le-ai văzut la viaţa ta. Inima e aia care nu-i nici ancoră şi nici sirenă. Partea proastă e că în tatuajele alea apare o inimă stilizată, cum rar mai găseşti la oameni în ziua de azi. Oricum, chiar şi pe aia e greu să o confunzi cu plămânul. Plămânii sunt doi, iar ce e de două ori la acelaşi om clar nu e inimă.


Partea cu adevărat tristă e că deţinutul ăla a luat de pomană viaţa unui om. Dacă îi mânca inima mai ziceam.

beretnr4bnnrmic.png

Mai repede decât unii chelneri la terasă! Dacă stai în București și-ți comanzi berea noastră TNR, o primești în mai puțin de 2 ore. Iar dacă se întâmplă vreo calamitate și nu-ți ajunge în 2 ore, ai 20 de beri gratis de la noi.

Scris de Dan | Monday, 21.06.2010 20:55 Social

National Cinematografic