Imediat după evadarea sa extravagantă, patronul OTV a fost capturat în timp ce încerca să părăsească ţara la bordul unui tomberon de mare viteză. Forţele de ordine l-au condus imediat pe evadat într-o închisoare de maximă securitate, unde a Diaconescu a împărţit celula cu doi puşcăriaşi homosexuali care imediat l-au iniţiat în tainele sexului cu forţa.


Om de televiziune irecuperabil, Diaconescu a pozat din nou în victimă, având grijă să promoveze emisiunea care l-a consacrat, Dan Diaconescu Direct. Cu acelaşi aer monoton şi văicărit, mogulul a declarat: „Senzaţional sa nu, am fost sodomizat de doi puşcăriaşi. Iată, avem dovezi că în închisorile din România se sodomizează fără avertisment, abuziv şi dureros. OTV conduce acum în graficele de audienţă, confirmând ceea ce ştia toată lumea, că sodomizarea face minuni. OTV este televiziunea popoului. Faceţi sex anal, că nici nu ştiţi ce pierdeţi.”

beretnr4bnnrmic.png

Mai repede decât unii chelneri la terasă! Dacă stai în București și-ți comanzi berea noastră TNR, o primești în mai puțin de 2 ore. Iar dacă se întâmplă vreo calamitate și nu-ți ajunge în 2 ore, ai 20 de beri gratis de la noi.

Scris de adi | Thursday, 24.06.2010 14:01 Social

National Cinematografic