Potrivit unui studiu făcut de britanici, 47% dintre femei folosesc, pentru a scăpa de părul de pe picioare, aparatul de ras al iubitului. Probabil că întrebarea sondajului suna cam aşa: Dacă duminica viitoare v-aţi rade pe picioare, ce aparat aţi folosi? 33% ar opta pentru aparatul de ras al lui Traian Băsescu, iar 12% apela la aparatul candidatului liberal, Crin Antonescu.

Partea proastă este că niciuna nu-i spune iubitului ei că îşi dă jos mărarul ăla scârbos de pe picioare cu lama cu care el îşi curăţă faţa. Probabil că mai bine de jumătate dintre femei spală veceul cu periuţa de dinţi a soţului, se şterg la fund cu cămaşa aia albă, bună, a lui şi folosesc pe post de absorbant... nici nu mai spun, că poate tocmai aţi mâncat.

Partea proastă este că ştie tot cartierul ce nu ştie bărbatul, toţi vecinii vorbesc pe la colţuri că fraierul habar n-are pe unde a mai fost aparatul lui de ras.

beretnr4bnnrmic.png

Mai repede decât unii chelneri la terasă! Dacă stai în București și-ți comanzi berea noastră TNR, o primești în mai puțin de 2 ore. Iar dacă se întâmplă vreo calamitate și nu-ți ajunge în 2 ore, ai 20 de beri gratis de la noi.

Scris de Dan | Monday, 28.06.2010 12:27 Social

National Cinematografic