Celebra Declaraţie de Independenţă semnată la 4 iulie 1776 începea aşa: Subsemnatul, declar pe propria răspundere că Statele Unite ale Americii sunt independente. Se pare că Declaraţia de Idependenţă n-a fost scrisă de Thomas Jefferson după capul lui, ci i-a dictat-o un poliţist.

Statele Unite s-au calificat la toate războaiele mondiale organizate până acum. În plus, le-au şi câştigat pe toate, deşi la ultimul lumea îi acuză că au făcut blat cu ruşii.


Americanii au dat lumii două mari crize economice. Se spune despre actuala Mare criză, izbucnită în 2007, că e singura care se vede de pe lună, oricât de chior ai fi.

Americanii au fost primii care au pus la punct tehnologia necesară pentru a înscena aselenizarea.

La un moment dat, unul dintre statele SUA era Statu Palmă Barbă Cot, dar a fost dat afară din Uniune deoarece avea un singur locuitor, pe el însuşi.

La americani, echivalentul măruşii Tamara este unchiul Sam. Dacă îi iei la întrebări, toţi emigranţii care s-au îmbogăţit în Statele Unite spun că, fără unchiul Sam, n-ar fi avut nimic.

beretnr4bnnrmic.png

Mai repede decât unii chelneri la terasă! Dacă stai în București și-ți comanzi berea noastră TNR, o primești în mai puțin de 2 ore. Iar dacă se întâmplă vreo calamitate și nu-ți ajunge în 2 ore, ai 20 de beri gratis de la noi.

Scris de Dan | Sunday, 04.07.2010 11:13 Social

National Cinematografic