operatie_de_schimbare_de_sex_esuata_in_americaScandal imens în SUA! Un doctor a efectuat o operaţie de schimbare de sex unei femei de culoare însă, din neatenţie, i-a pus acesteia un penis alb. Proaspătul bărbat se plânge acum că are mult de suferit de pe urma acestei situaţii.


„Din cauza acestui doctor am trăit deja mai multe umilinţe. De exemplu, am fost surprins de fiul meu la duş şi, deşi acesta are doar 7 ani, efectiv a izbucnit în râs, după care m-a luat la mişto că el are penisul mai mare decât mine”, spune victima.

„Cele mai multe femei fug când mă văd dezbrăcat. Le înţeleg pe undeva, pentru că încă n-am uitat cum e să fii femeie. Ai nişte aşteptări de la un bărbat de culoare şi, dacă acestea nu se confirmă, tendinţa e să fugi”, spune cu amărăciune bărbatul.

Pentru că o nouă operaţie prin care să i se schimbe actualul penis cu unul de culoare este riscantă, bărbatul se gândeşte foarte serios să apeleze la operaţii de depigmentare, după modelul Michael Jackson. „Dacă culoarea pielii mele ar fi albă, problema dimensiunii penisului meu s-ar rezolva de la sine”, crede americanul.

 

beretnr4bnnrmic.png

Mai repede decât unii chelneri la terasă! Dacă stai în București și-ți comanzi berea noastră TNR, o primești în mai puțin de 2 ore. Iar dacă se întâmplă vreo calamitate și nu-ți ajunge în 2 ore, ai 20 de beri gratis de la noi.

Scris de Calin | Thursday, 08.07.2010 13:00 Social

National Cinematografic