adam_a_fost_prins_de_dumnezeu_facand_sex_cu_animaleleO echipă de specialişti în istoria sexualităţii a lansat o ipoteză şocantă: Dumnezeu a creat femeia după ce l-a prins pe Adam făcând sex cu unul dintre animalele din grădina Edenului. Din motive de securitate, numele animalului pe care Adam l-a necinstit nu a fost făcut public. Deşi, foarte probabil, Adam nu a făcut sex cu un singur animal.


Pradă sexualităţii lui Adam au căzut şi animale care nu au avut contact direct cu acesta. De exemplu, mai multe veveriţe s-ar fi plâns că nu puteau dormi noaptea din cauza lui Adam, care venea frecvent şi îşi introducea (pardon de expresie) mădularul în scorbura lor, mimând astfel un act sexual.

După numeroase plângeri primite de la animalele din grădina Edenului, Dumnezeu a luat decizia să creeze femeia. A ales răul cel mai mic, cum ar veni. Însă nici măcar acest gest se pare că nu l-a liniştit pe Adam, care şi-a păstrat vechile deprinderi şi după apariţia Evei. Mai mult, se pare că Eva nu era tocmai virgină când s-a combinat cu Adam, dacă înţelegeţi ce vrem să spunem.

Se pare că ipoteza are la bază munca unui grup de specialişti care a reuşit, după ani de studiu, să descifreze limbajul animalelor ale căror strămoş a fost necinstit de Adam. Povestea a fost transmisă din generaţie în generaţie în cadrul acestei specii de animale, însă abia acum omul a fost capabil să înţeleagă limbajul lor.
beretnr4bnnrmic.png

TNR este o bere naturală, fără cipuri de la Bill Gates și e făcută în România, că la fabrica de bere a ocultei mondiale nu mai era loc. Umple-ți frigiderul acum: bereatnr.ro/shop!

*Livrare rapidă în București, Ilfov, Cluj, Iași și Constanța.
Scris de TNR | Tuesday, 13.07.2010 00:00 Social

National Cinematografic