Rudele, prietenii şi angajaţii lui Dan Diaconescu s-au pus de acord să nu-i spună nimic patronului OTV în legătură cu presupusa sinucidere a Mădălinei Manole. Ei i-au ascuns informaţia cum au putut, unii ţinându-l de vorbă când la televizor se dădeau ştiri, alţii furându-i acumulatorul de la laptop.

 

Apropiaţii lui Dan Diaconescu se tem de efectul pe care vestea morţii suspecte a Mădălinei Manole l-ar putea avea asupra acestuia.

 

“Nu ştim cum va reacţiona, dar sigur n-o să fie bine", ne-a declarat un angajat al OTV care a ţinut să-şi păstreze anonimatul.

 

Cel mai probabil, Dan Diaconescu n-o să mai aibă somn şi o să stea nopţile numai în emisiuni maraton. Practic, n-o să-şi găsească liniştea până nu întoarce cazul pe toate feţele, propunând cele mai fanteziste explicaţii pentru moartea cântăreţei. Momentan, datorită apropiaţilor, Dan Diaconescu trăieşte senin într-un univers iluzoriu în care Mădălina Manole încă mai este în viaţă.

beretnr4bnnrmic.png

Mai repede decât unii chelneri la terasă! Dacă stai în București și-ți comanzi berea noastră TNR, o primești în mai puțin de 2 ore. Iar dacă se întâmplă vreo calamitate și nu-ți ajunge în 2 ore, ai 20 de beri gratis de la noi.

Scris de Dan | Wednesday, 14.07.2010 18:27 Social

National Cinematografic