romanii_fac_plaja_pe_acoperisul_bloculuiÎn fiecare week-end, mii de turişti românii evadează din propriile apartamente spre acoperişurile blocurilor, pentru a se bucura de soare şi relaxare. Până să ajungă însă la destinaţie, nervii turiştilor sunt greu încercaţi de traficul din ce în ce mai dificil de care au parte pe scara blocului.


Astfel, traficul pe scara blocului se anunţă infernal începând de mâine, încă de la primele ore, motiv pentru care TNR vă recomandă să plecaţi spre acoperişul blocului dumneavoastră încă de azi. Din informaţiile nostre, verificate la Poliţia Rutieră, azi traficul pe scara blocului se va desfăşura în condiţii foarte bune, fără ambuteiaje între etaje. La blocurile cu mai mult de 4 etaje, azi aveţi ocazia să urcaţi spre acoperişul blocului inclusiv cu liftul, ceea ce cu siguranţă nu va mai fi cazul vineri, când liftul cel mai probabil se va bloca din cauza numărului mare de turişti.

De asemenea, administratorii care se ocupă de spaţiile turistice amplasate pe acoperişul blocurilor susţin că locurile sunt limitate şi că, dacă veţi pleca abia mâine, riscaţi să bateţi drumul degeaba, întrucât nu veţi mai găsi locuri disponibile.

Cele mai căutate destinaţii vor fi şi în acest week-end acoperişurile blocurilor amplasate lângă parcuri sau lacuri, din cauza priveliştii superioare. În aceste zone, abia dacă se mai găsesc locuri care nu au fost deja rezervate. În schimb, pe acoperişurile blocurilor din Rahova sau Ferentari, locuri se vor găsi chiar şi sâmbătă dimineaţa, însă riscaţi să vă întoarceţi în apartament doar în slip.

beretnr4bnnrmic.png

Mai repede decât unii chelneri la terasă! Dacă stai în București și-ți comanzi berea noastră TNR, o primești în mai puțin de 2 ore. Iar dacă se întâmplă vreo calamitate și nu-ți ajunge în 2 ore, ai 20 de beri gratis de la noi.

Scris de TNR | Thursday, 15.07.2010 00:00 Social

National Cinematografic