2 înecaţi după ce un controlor de pe vaporaşul din Herăstrău a dat jos pasagerii fără bilet

Mai multe persoane au fost internate cu hipotermie şi două s-au înecat în lacul Herăstrău, după ce un controlor a făcut exces de zel şi a dat jos din vaporaş mai multe persoane pe care le prinsese fără bilet. Controlorul susţine că legea e de partea lui şi că nu răspunde pentru ”papagalii care se îmbarcă clandestin”, dar nu ştiu să înoate.

“Ne-a acostat cu o barcă pneumatică, ne-a cerut biletele sau abonamentele, pretinzând că e transport în comun, după care ne-a împins jos cu o cange. Oricum coboram la prima. Eu mi-am uitat abonamentul acasă”, declară în lacrimi Mioara Papuc, turistă care a trecut prin calvarul din Herăstrău.

“Azi îmi expirase şi nu mi-am dat seama”, se scuză un alt pasager. Acesta se plânge că în momentul în care a fost aruncat din vapor nu i s-a pus la dispoziţie niciun colac de salvare, dar s-a ţinut de gunoaiele care plutesc pe lac.

“Se prefăceau că nu vorbesc româneşte, că sunt turişti din Olanda. Ce Olanda, domne? Te urci în vapor fără bilet, suporţi consecinţele”, spune Robert Acrişor, controlorul de pe vaporaşul din Herăstrău.

Loturile de bere TNR sunt întotdeauna limitate, că vindem doar ce n-apucăm să bem noi. Hai, fă repede o comandă, până n-o bem noi pe toată!

Scris de Ionut
20 mai 2014 13:05

Alte articole

Vezi mai mult