prefectul_de_blaj_mort_de_beatPrefectul de Blaj a fost găsit marţi seara decedat de beat în biroul său din prefectură. Cel care l-a descoperit a fost secretarul prefecturii, care venise să încuie uşa de la biroul prefectului. El a alertat imediat poliţia, vizibil afectat de faptul că nu poate încuia uşa ca să plece acasă.


După primele cercetări se pare că înainte să moară de beat prefectul consumase o importantă cantitate de alcool. Cantitatea de alcool este importantă mai ales pentru barman, pentru că prefectul băuse mult alcool pe datorie.


Poliţiştii ajunşi la faţa locului au găsit în biroul prefectului câteva obiecte suspecte: un nai, două biluţe de muci, o vuvuzelă şi un bilet de adio, pe care însă nu era scris nimic, nici măcar „Adio.” Anchetatorii au dedus imediat că biletul nu putea să fie decât unul de adio, din moment ce prefectul murise.
Puse cap la cap, toate aceste indicii i-au făcut pe poliţişti să creadă că e vorba de o înscenare grosolană. Deşi ancheta este abia la început, poliţiştii au deja o listă de suspecţi care urmează să fie achitaţi.

beretnr4bnnrmic.png

Mai repede decât unii chelneri la terasă! Dacă stai în București și-ți comanzi berea noastră TNR, o primești în mai puțin de 2 ore. Iar dacă se întâmplă vreo calamitate și nu-ți ajunge în 2 ore, ai 20 de beri gratis de la noi.

Scris de adi | Thursday, 15.07.2010 14:12 Social

National Cinematografic